Tietoa meistä

Tuukka Toivonen

Palveluitani ovat:
Hieronta,
Tunnekehoa hoitava hieronta,
Rumpurentoutus,
Reikihoito

Olen suorittanut hierojan ammattitutkinnon Tampereella vuonna 2015. Hieronta on ollut minulle aina hyvin luontaista ja kokemus on tuonut hoitamiseeni paljon lisää uusia keinoja. Tärkein asia hoitamisessani on aito haluni auttaa ihmistä. Hyvät otteet ja kehontuntemus ovat tietenkin tärkeä osa hoitoa, mutta mielestäni ne eivät voi toimia ilman halua auttaa. Pyrin olemaan ihminen ihmiselle ja vastaamaan avunpyyntöön nöyrin mielin sekä kehoa että mieltä kunnioittaen.

Olen syntyperäinen nokialainen ja siksi tuntui luontevalta perustaa yritys Nokialle. Kehonhuolto Toivonen on toiminut perustamisesta – vuoden 2015 syyskuusta – lähtien Kyyninkatu 13 liiketiloissa. Vapaa-ajallani harrastan golfia, joogaa ja sulkapalloa.

Saimi Toivonen

Palveluitani ovat:
Lasten jooga
Erkkajooga
Perhejooga

Koulutukseltani olen luokanopettaja (KM) ja erityisopettaja. Olen käynyt erkkajoogaohjaajakoulutuksen, satujoogakoulutuksen sekä lasten joogaohjaajakoulutuksen.

Erkkajoogaohjaajakoulutukseen lähdin, koska siinä yhdistyvät kaksi mielenkiintoni kohdetta: jooga sekä erityispedagogiikka. Ajatukseni oli aluksi vain kouluttautua mielenkiinnon vuoksi. Pian kuitenkin huomasin sen olevan tärkeää työtä, jota kohtaan minulla alkoi innostus kasvaa. Nyt koen olevani oikealla polulla.

Joogan ohjaaminen lapsille ja perheille on minusta antoisaa. Lasten kanssa joogaaminen on iloista leikkiä, heittäytymistä sadun maailmaan sekä aitoa vuorovaikutusta. Ohjaan ammattitaidolla iloa ja huumoria unohtamatta. Olen läsnä ja kuuntelen. Pyrin aina siihen, että joogatunneillani on hyvä olla ja että kaikki voivat lähteä joogatunneilta hyvillä mielin.

Lisätietoa ohjaamistani tunneista löytyy täältä: