Tietoa meistä

Hieroja Tuukka Toivonen

tuukka_portrait

Olen suorittanut hierojan ammattitutkinnon Tampereella vuonna 2015. Hieronta on ollut minulle aina hyvin luontaista ja kokemus on tuonut hoitamiseeni paljon lisää uusia keinoja. Tärkein asia hoitamisessani on aito haluni auttaa ihmistä. Hyvät otteet ja kehontuntemus ovat tietenkin tärkeä osa hoitoa, mutta mielestäni ne eivät voi toimia ilman halua auttaa. Pyrin olemaan ihminen ihmiselle ja vastaamaan avunpyyntöön nöyrin mielin sekä kehoa että mieltä kunnioittaen.

Olen syntyperäinen nokialainen ja siksi tuntui luontevalta perustaa yritys Nokialle. Kehonhuolto Toivonen on toiminut perustamisesta – vuoden 2015 syyskuusta – lähtien Kyyninkatu 13 liiketiloissa. Vapaa-ajallani harrastan golfia, joogaa ja sulkapalloa.


Hieroja Laura Karhu

laura_portraitLaura on äitiyslomalla 1.8.2019 alkaen. 
Olen koulutettu hieroja (Tampereen Urheiluhierojakoulu 2017), rentoutusohjaaja (2019), kuppari sekä kiinalaisen lääketieteen (akupunktio) opiskelija. Hierojaksi ja perinnehoitojen pariin minut on tuonut intohimoni tutkia kehon ja mielen toimintaa; erityisesti niiden yhteyttä. Minulla on vahva halu auttaa sinua ja kehoasi toiminaan paremmin yhteistyössä. Ajatusmaailmani hoitamiseen on kokonaisvaltaista, läsnäolevaa ja kuuntelevaa. Oman näkemykseni mukaan keholla on aina kyky parantaa itse itseään, kun esteenä olevia lukkoja avataan ja kehon toimintaa tasapainotetaan. Opiskelen hieronnan ohessa kiinalaista lääketiedettä, joten huomioin tilannettasi myös perinteistä lihashuoltoa laajemmin. Hierontaotteiden lisäksi hoidoissani voi olla mukana mm. kuivakuppausta, hengitys-/ läsnäoloharjoituksia tai akupunktiota. (Toistaiseksi akupunktiohoidot opiskelijatyönä perusterveille henkilöille.)

Vapaa-ajallani nautin elämän pienistä ihmeistä mieheni, poikani Konstan ja syksyllä 2019 syntyvän toisen lapseni seurassa, luen, opiskelen, joogaan ja liikun luonnossa.


Hieroja Olli Heinonen

olli

Olen Tampereen Urheiluhierojakoulusta v. 2017 valmistunut koulutettu hieroja / urheiluhieroja. Hieronnassa ja hoitosuunnitelmaa tehdessä minulle on tärkeintä perehtyä tarkasti asiakkaan oireeseen / ongelmaan johtui se sitten työn tai harrastusten tuomista rasituksista. Pyrin löytämään ratkaisun, joka tuo helpotuksen ongelmaasi tai kiputilaasi. Käytän hoidoissani monipuolisia hierontaotteita niin, että vaivoihisi saadaan paras mahdollinen apu. Avun saaminen asiakkaalle onkin suurin motivaationi lähde.

Juuriltani olen maatilan poika Lappeenrannan kupeesta Etelä-Karjalan Ylämaalta. Vuonna 2016 päätin tehdä suuren elämänmuutoksen; hypätä pois päivätyön oravanpyörästä tutulta kotiseudulta ja muutin Pirkanmaalle opiskelemaan hierojaksi. Oman yritykseni Hyvinvointi O. Heinonen perustin Nokialle vuonna 2018. Heinäkuusta 2019 alkaen muutin toimipisteeni Kyyninkadulle yhteisiin tiloihin Kehonhuolto Toivosen kanssa.

Oman kehon ja mielen hyvinvointia ylläpidän kuntosalilla treenatessa, musiikkia kuunnellen ja kesällä moottoripyöräillen. Vapaa-aikani kuluu perheeni; puolisoni, hänen lapsensa ja syksyllä 2019 syntyvän yhteisen lapsen kanssa arkea eläessä.


Diplomivyöhyketerapeutti

Hanna Savolainen

omakuva

Olen koulutukseltani diplomivyöhyketerapeutti, vauvahieronnan ohjaaja, imetysohjaaja sekä shindo-ohjaaja. Ennen yrittäjyyttä toimin lähes 20 vuotta varhaiserityisopettajana Nokialla ja Tampereella sekä vuoden verran ammatillisena opettajana.

Vyöhyketerapia on rentouttava ja samalla kehon toimintoja tehokkaasti tasapainottava hoitomuoto. Luonnonmukaisuutensa vuoksi vyöhyketerapiahoito sopii kaikenikäisille ja monenlaiseen vaivaan. Vyöhyketerapiaan voi myös tulla ihan vain rentoutumaan ja huolehtimaan omasta hyvinvoinnistaan.

Vauvoille teen vyöhyketerapeuttista vauvahierontaa ja raskaana oleville vyöhyketerapeuttista raskaushierontaa. Vauvahieronnan kursseja vanhemmille järjestän Tampereen toimipisteessä (osoite Pirkankatu 21-23, Tampere).

Kohdatessani asiakkaita minulle on tärkeää ymmärtää syitä oireiden taustalla eikä vain hoitaa vaivaa. Tämän vuoksi ensimmäinen hoitokerta on aina pidempi. Vauvoja hoitaessani tarkistan aina huuli- ja kielijänteet, koska ne voivat aiheuttaa kehon kireyksiä sekä imetysongelmia. Ohjaan asiakkaan tarvittaessa jatkotutkimuksiin, jos katson siihen aihetta.

Lisää minusta ja palveluistani voit lukea osoitteesta

http://www.hyvinvointipalveluhanna.com

Myös ajanvaraus löytyy kotisivujeni kautta.

Lämpimästi tervetuloa.