Tietoa meistä

Tuukka Toivonen

tuukka_portrait

Palveluitani ovat:
Hieronta,
Tunnekehoa hoitava hieronta,
Rumpurentoutus,
Reikihoito

Olen suorittanut hierojan ammattitutkinnon Tampereella vuonna 2015. Hieronta on ollut minulle aina hyvin luontaista ja kokemus on tuonut hoitamiseeni paljon lisää uusia keinoja. Tärkein asia hoitamisessani on aito haluni auttaa ihmistä. Hyvät otteet ja kehontuntemus ovat tietenkin tärkeä osa hoitoa, mutta mielestäni ne eivät voi toimia ilman halua auttaa. Pyrin olemaan ihminen ihmiselle ja vastaamaan avunpyyntöön nöyrin mielin sekä kehoa että mieltä kunnioittaen.

Olen syntyperäinen nokialainen ja siksi tuntui luontevalta perustaa yritys Nokialle. Kehonhuolto Toivonen on toiminut perustamisesta – vuoden 2015 syyskuusta – lähtien Kyyninkatu 13 liiketiloissa. Vapaa-ajallani harrastan golfia, joogaa ja sulkapalloa.


Laura Heinonen

laura_portraitPalveluitani ovat:
Hieronta,
Kuppaus,
Reikihoito,
Rumpurentoutus,
Akupunktio

Olen akupunktiohoitaja, koulutettu hieroja, rentoutusohjaaja sekä kuppari. Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ammattilaiseksi ja perinnehoitojen pariin minut on tuonut intohimoni tutkia kehon ja mielen toimintaa; erityisesti niiden yhteyttä. Minulla on vahva halu auttaa sinua ja kehoasi toiminaan paremmin yhteistyössä. Ajatusmaailmani hoitamiseen on kokonaisvaltaista, läsnäolevaa ja kuuntelevaa. Oman näkemykseni mukaan keholla on kyky parantaa itse itseään, kun esteenä olevia tukoksia avataan ja kehon toimintaa tasapainotetaan. Hoitaessani huomioin tilannettasi aina hyvin kokonaisvaltaisesti käyttäen koko osaamistani hyvinvointiin liittyen. Hoidoissani käytän akupunktiota ja muita kiinalaisen lääketieteen hoitomenetelmiä, hierontaa sekä hengitys-/ läsnäoloharjoituksia.

Vapaa-ajallani nautin elämän pienistä ihmeistä mieheni sekä lasteni Konstan ja Helgan seurassa, luen, opiskelen, joogaan ja liikun luonnossa.


Olli Heinonen

olli

Palveluitani ovat:
Hieronta

Olen Tampereen Urheiluhierojakoulusta v. 2017 valmistunut koulutettu hieroja /
urheiluhieroja.

Hieronnassa ja hoitosuunnitelmaa tehdessä minulle on tärkeintä perehtyä
tarkasti asiakkaan oireeseen / ongelmaan johtui se sitten työn tai harrastusten tuomista rasituksista. Pyrin löytämään ratkaisun, joka tuo helpotuksen ongelmaasi tai kiputilaasi. Käytän hoidoissani monipuolisia hierontaotteita niin, että vaivoihisi saadaan paras mahdollinen apu. Avun saaminen asiakkaalle onkin suurin motivaationi lähde.

Juuriltani olen maatilan poika Lappeenrannan kupeesta Etelä-Karjalan Ylämaalta. Vuonna 2016 päätin tehdä suuren elämänmuutoksen; hypätä pois päivätyön oravanpyörästä tutulta kotiseudulta ja muutin Pirkanmaalle opiskelemaan hierojaksi. Oman yritykseni Hyvinvointi O. Heinonen perustin Nokialle vuonna 2018. Vapaa-aikani kuluu perheeni; vaimoni Lauran, tyttäremme sekä vaimoni pojan kanssa.