Palvelut

Palvelujamme ovat hieronta, tunnekehoa hoitava hieronta, rumpurentoutus ja reikihoito. Hierontaa emme erottele urheiluhieronnaksi ja klassiseksi hieronnaksi vaan siinä yhdistyy aina molempia menetelmiä asiakkaan tarpeen mukaan.

Palvelumme ovat asiakkaalle aina henkilökohtaisesti räätälöityjä. Eri hoitomuotoja yhdistellään tarpeen mukaan. Hoitoon voi kuulua hieronnan lisäksi esimerkiksi rumpurentoutusta, laserhoitoa ja kineesioteippausta. Nämä palvelut ovat myös erikseen saatavilla.


Hieronta

Hieronta kivunhoitona

Hieronnan keinoin voidaan hoitaa useita kiputiloja. Kivunhoidossa erityisesti toimivia menetelmiä ovat hermoratahieronta ja trigger-pistekäsittely tavanomaisten hierontaotteiden ohella.

Kivunhoidolla voidaan hoitaa esimerkiksi
  • päänsärkyä ja migreeniä
  • niskasärkyyn liittyvää huimausta
  • sormien ja varpaiden kylmettymistä ja puutumisongelmia
  • alaselän väsyneisyyttä / puutumista, alaselän hermokipuilua ja iskiasvaivoja
  • nivelsärkyä
  • kuukautiskipuja.

Tunnekehoa hoitava hieronta

Tunnekeholla tarkoitetaan kehon yhteyttä tunteisiin. Kehoon kertyy elämän aikana erilaisia tunnelukkoja, jotka ovat yleensä tavallisten lihasjäykkyyksien tapaisia tai outoja, kipeitä tai tunnottomia pisteitä.

Rumpurentoutus

Rumpurentoutus on hoitorummulla tehtävä äänirentoutus tai meditaatio.

Rumpurentoutuksen aikana hoidettava makaa selällään hoitopöydällä. Hoitaja kiertää hoidettavan kehoa rumpua soittaen, jolloin äänen värähtely resonoi kehon nesteiden kanssa stimuloiden ja kiihdyttäen niitä. Rummun äänen paineaalto irrottaa ja liikuttaa nestetukkeutumia kehossa. Se myös värisyttää ja samalla rentouttaa syvimpiäkin lihaskerroksia, jotka ovat usein tahdonalaisen hermoston ohjauksen ulottumattomissa. Ääni antaa täten mahdollisuuden käsitellä kehossamme alueita, joihin on hankala päästä muuten käsiksi. Syvissä lihaksissa olevat jännitykset pääsevät rentoutumaan. Rumpuhoito on kosketuksetonta ja siksi sillä voidaan hoitaa myös erittäin kipuarkoja alueita.

Reikihoito

Mitä on reiki?

Reiki on parantava voima tai energia, joka ylläpitää elämää. Sana Reiki on japania ja tulee tavuista Rei ja Ki. Rei tarkoittaa universaalia tietoisuutta tai korkeampaa tietoa. Ki tarkoittaa elämän energiaa, joka ilmenee kaikessa elävässä. Reiki-perinteissä tämä energia on ajateltu ei-fyysisenä energiana.

Mitä reikillä voi hoitaa?

Kehomme tuottaa toimiessaan stressiä, joka on rakkauden energian vastakohta. Stressi on välttämätöntä kehomme toimimiselle. Liiallinen stressi kuitenkin aiheuttaa meille kipuja ja sairauksia, jollemme osaa tasapainottaa sitä rakkauden energialla. Tästä syystä Reikillä voi hoitaa mitä tahansa kehon ongelmaa tai sairautta. Reikille ei ole hoidollisia rajoitteita. Sitä voidaan antaa myös kuolemansairaille. Reikin hoitava energia voi tällaisessa tapauksessa helpottaa kuoleman pelkoa ja rauhoittaa. Reiki on erinomainen erilaisten kiputilojen hoidossa.