Monipuolisia hyvinvoinnin ja koulutetun hierojan palveluita

hoitotila_kirkasTarjoamme monipuolisia, yksilöllisiä ja ammattitaitoisia hyvinvointipalveluita. Hoitoihin hakeutuvan kanssa keskustellaan hänen voinnista yleisesti ja valitaan sopivin kehon hoitamistapa. Lähtökohtaisesti hoidolla pyritään aina tasapainottamaan kehoa ja näin tuetaan kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Pääasiassa hoidot perustuvat koulutetunhierojan tekemään hierontaan, muitakin hoitomenetelmiä on toki tarjolla. Hierontaan ovat tervetulleita kaiken ikäiset ja se on hyvä hoitomuoto myös mm. raskauden aikana. Hieronnalla voidaan ennaltaehkäistä sekä lievittää monia kiputiloja. Se on myös erinomainen tapa antaa aikaa itsellesi, irtautua arjesta ja pysähtyä hetkeksi. Hieronta on hetki, jossa voit läsnäolevasti kuunnella oman kehosi tuntemuksia ja päästää irti vanhoista jännityksistä niin fyysisesti kuin henkisestikin. Lue palveluistamme tarkemmin Palvelut-sivulta. Tervetuloa!

Toimipiste Nokian keskustassa

aula

Toimitilamme sijaitsee Nokian keskustassa osoitteessa Kyyninkatu 13. Liiketila on kerrostalon alimmassa kerroksessa kivijalassa. Etuovemme aukeaa Nokianvaltatielle, josta löydät myös ilmaisen asiakaspysäköinnin.

Kehonhuolto Toivonen on toiminut tiloissa syyskuusta 2015 alkaen. Nykyään samoissa tiloissa ovat Kehonhuolto Toivonen ja Hyvinvointi Heinonen. Meitä on yhteensä kolme hierojaa; Tuukka Toivonen, Laura Heinonen ja Olli Heinonen.

Lisää tietoa meistä hierojista löydät Tietoa meistä– sivulta.